mart-diaan.reismee.nl

Kerstavond , 1e & 2e kerstdag

Natuurlijk, hopen we dat iedereen fijne, knusse kerstdagen heeft gehad met elkaar!

24 dec. ‘s Ochtens vroeg op pad gegaan voor boodschapjes. Om 7.30 uur al lange rij voor de “Appie”, van Tweel. Toen de winkeldeur eenmaal open ging verliep het allemaal vlot. Alvast gourmetschotels voor 1e kerstdag meegenomen en ‘s middags richting Sharon & Nicole gegaan. In hun huis is het al sinds november kerst. Ze hebben het erg gezellig gemaakt. Onder de boom allemaal pakjes en wij nog wat meegekregen uit NL van de moeder van Nicole: Mylène, Paul & Ryan. Eerst nog even op hun terras wat gedronken in het zonnetje. Ja, best rare gewaarwording om kerstdagen in 30 gr. te beleven. Gelukkig, kregen we de sfeer al wel snel met een kerstplaylist en een open haard (Screensaver). Voor Nicole zijn we op zoek geweest naar walnoten ( fam. traditie) en gevonden. Het kerstbrood was besteld en bezorgt. Wij zouden voor/nagerecht verzorgen en Sharon het hoofdgerecht. Tussendoor nog met Ryan & Paul ge-FaceTimed en wat cadeautjes geopend met elkaar. Inmiddels werd het tijd om te gaan eten. Voorgerecht was gevulde courgette, het hoofdgerecht ovenhéérlijk, authentieke Griekse Mousaka. Martin had voor nagerecht ,een zelfgekocht, assortiment van cheesecake gekozen. Na het eten nog gezellig nagetafeld enYahtzee gespeeld. En zijn wij een nachtje blijven logeren.

25 dec. 1e Kerstdag. Bon Pasku/ Fijne Kerst!
Traditioneel pyamaontbijt met eieren/spek,jus d’ Orange , verse broodjes/ croissants heerlijk beleg en kerststol. Opnieuw wat cadeautjes uit gewisseld, ook met Mylène erbij via beeldbellen. Was even erg leuk en gezellig! Nadat we gedoucht en aangekleed waren zijn we met onze gids Nicole 1 van haar mooie ( CRCexplorer routes, zie INSTAGRAM) gaan wandelen in Otrobanda. Zij wist ons veel te vertellen en hebben ook heel veel mooie Muurschilderingen gezien en gefotografeerd. Inmiddels was de temperatuur al flink opgelopen en toen we terug waren hebben we heerlijk gezwommen in het zwembad naast hun huis. Begin van de avond begonnen met gourmetten. Was ook heerlijk en weer heel gezellig. Na de koffie met een heerlijk chocolade lava brownie( verzorgt door collega Aukje) zijn we, voldaan en met de leuke en lieve attenties, terug naar ons appartement gegaan. Sharon en Nicole moesten andere dag tenslotte ook weer werken en wij thuis zijn vóór........., de avondklok!

26 dec. 2e Kerstdag/Boxing Day

Na het ontbijt en lunch zijn we even naar Jan Thiel gereden en wat gedronken op terras. Verder op zoek geweest naar het adres waar we moeten testen voordat we terugvliegen, maar de locatie was niet duidelijk aangegeven. Dat proberen we een deze dagen even uit te vogelen.Vanavond zouden we uit eten gaan, maar Sharon appte ons in de loop van de ochtend dat Nicole slecht had geslapen en niet lekker was en zij zichzelf ook niet helemaal fit voelde. Geen koorts! Waarschijnlijk buikgriep! Er heerst een dergelijk virus op dit moment, zij blijven alert! Zodoende namen Martin en ik een balans dag met soep en brood vanavond. Hopelijk voelen zij zich snel wat beter! <3 xx

En dan moeten de oliebollen alweer bijna gebakken worden........; )


Reacties

Reacties

Milene

Was leuk beeld bellen met kerst. En vervelend die buikgriep bij Nicole.
Genieten nog van het warme weer.

Mia

Wel afwisselend dingen gedaan lees ik jammer van de buikgriep

Helma

Jullie hebben heerlijk genoten met de kerst
Ik hoop dat Nicole weer is opgeknapt

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!